Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

SINTEZA E PROTEINAVE

Sinteza e proteinave kryhet nëpërmjet të ADN , që është bartës i informacionit gjenetik për sintezen e veqant të shumë llojeve të ARN, që mundesojnë përshkrimin e informacionit gjenetik prej ADN.

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merrni njoftime për postimet e reja