Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Neurozat - Definicioni

• Definicioni:Afekcione psikogjene simptomet e të cilave janë shprehje simbolike e konfliktit që rrjedh nga fëmijëria e subjektit.

• Neuroza paraqet ato përjetime dhe sjellje( simptom, afekt, fantazi, veprim, karekteristikat e karakterit )që paraqesin kthim në komfliktet e mëhershem intrapsiqike , ndeshje e dëshirave infantile të mbetura ose prap të aktivizuara dhe mbrojtja nga këto dëshira nga pjesë të tjera të psiqikës.

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merrni njoftime për postimet e reja