Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Roli i elektroliteve në organizëm Roli i elektroliteve në organizëm është i shumëfishtë.

Rregullimin e presionit osmotik, shpërndarjen e ujit në hapësirat e ndryshme fluide, mbajtjen pH, rregullimin e funksionit të zemrës dhe muskujve, pjesëmarrja në reaksionet e oksido-reduktimit dhe pjesëmarrja si kofaktor enzimatik në reaksionet katalitike.

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merrni njoftime për postimet e reja